Informasjonen i denne artikkelen om oppussing tips og triks vil sikkert hjelpe deg å komme i gang med mange av prosjektene dine. Ikke bare vil du spare tid, men også vil du lære verdifulle ressurser for å hjelpe deg for alle dine fremtidige prosjekter. Bare bruk denne veiledningen, og det vil hjelpe deg å oppdage alt du trenger å vite.

Monter strålevarme under de nye flisgulvene. Det er sett tilgjengelig for gjør-det-selv-huseieren, og det er egentlig ikke rakettvitenskap. Det vil utgjøre en dramatisk forskjell i «wow» -faktoren i hjemmet ditt både for gjestene og potensielle kjøpere. Be dem ta av seg skoene og føle varmen!

Prøv ditt beste for å fargekoordinere rommene dine når du maler dem på nytt. Du vil ikke kaste folk av når de kommer og besøker hjemmet ditt med farger som ikke stemmer overens. Du vil vise folk at du kjenner stil, en av de beste måtene å gjøre dette på er med en god fargekombinasjon.

Sett spikerhull i maling kan rim. Felgen har en tendens til å fylle opp med maling, noe som vil lekke over kan og på gulvet når lokket er erstattet. Bruk en spiker og kjøre flere hull rundt omkretsen av kan inn i bunnen av kanalen for å løse problemet.

Selvklebende vindusfilmer er et av de rimeligste og rimeligste og enkle å installere oppussingsprosjektene. Disse filmene er tilgjengelige i karakteristiske glassmalerier, frostede design og en rekke andre teksturerte mønstre. Mange vinduslimsett inkluderer alle verktøyene som trengs for jobben og koster mindre enn tjue dollar per vindu.

Uten å bruke for mye penger, kan du gjøre friske utseendet på hvitevarer. I mellomtiden er rustfritt stål alt raseriet, men hvorfor kaste ut ditt trofaste kjøleskap fordi fargen ikke passer din smak? Du kan kjøpe noen svært rimelige apparater spray maling og male dine apparater hvilken som helst farge du velger. Du kan bytte kjøkken om noen timer!

Avstå fra å kjøpe sofaer eller sofaer med mye design på dem. Innkjøp geometrisk form eller floral print elementer vil automatisk bestemme ditt hjem innredning. Velg solide toner for møbler som blå, brun, grønn, beige eller svart og velg tilbehør nøye. Du kan bruke forskjellige fargede puter og kast for å skape en unik effekt.

Før du tar fatt på et oppussingsprosjekt, bør du vurdere virkningen på hjemmets videresalgsverdi. For eksempel kan det være fornuftig å konvertere garasjen til en stue for dine umiddelbare behov, men mange boligkjøpere er slått av denne typen tillegg. Selv om du ikke har tenkt å selge umiddelbart, kan omstendighetene endres, og du må kanskje bruke ekstra penger på å få hjemmet ditt tilbake til slik det var.

Med den informasjonen du nettopp har oppdaget, du er sikkert kommer til å nyte de mange fordelene som disse tipsene og triksene har å tilby. Fra kostnadsbesparende hemmeligheter til tidsbesparende strategier, er du sikker på å bli bemyndiget nå som du vet hemmelighetene til suksess for oppussing.